четвъртък, 7 октомври 2010 г.

Бъдете красива, чувствайте се млада на всяка възраст!

Бъдете красива, чувствайте се млада на всяка възраст! Това е мотото в кампания 14 на AVON, която за пореден път доказва, че е истинската компания за жената. Освен приятел на младите дами, AVON протяга ръка за приятелство и за жените над 55 годишна възраст с два иновативни продукта, които вие или вашата майка задължително трябва да опитате! Те са от серията Anew, а рекламно лице е неповторимата актриса Жаклин Бисе.
В специално интервю тя споделя, че работата с компанията я е заредило максимално, а двата продукта са й помогнали да се изглежда на толкова години, на колкото и се чувства... Бих допълнила, че изглежда неустоимо!
Тук е невъзможно да не ви подсетя за невероятно елегантния подарък часовник, който ще получите промоционално при покупка на които и да било два продукта от серията Anew, независимо от комбинацията, която ще изберете - серум за вас и крем за вашата майка или приятелка.
Още една оферта от каталога не е за изпускане. При покупки на стойност 25лв от цялата брошура, можете да закупите комплект от несесер, околоочен крем и гланц за устни само за 7.90лв.
Не се бавете, а разлистете новия каталог! И не забравяйте, че бихте могли да ме попитате за всичко, което ви интересува или просто сте любопитни да знаете за продуктите и възможностите, които имате! Приятно гледане!!! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар